Yrittäjä

Lisää yrityksesi tiedot
Suomen Puhelinluetteloihin

Hyvinkään yritysten Tehosivut


Voima-Papu Oy

Kotisivut:

Y-tunnus: 2883867-3

Osoite: Vartsalantie 115,

25230 Angelniemi

Sähköposti: moc.liamg)a(mortswokcnilk.aniirtak

Toimialat:

Puhelinnumerot:
0408032235
0405790147

“Lähiruoka Pellolta pussiin” Voima-Papu tuotteemme ovat HÄRKÄPAPUA eri muodoissa, Jauhona, Rouheena, kokonaisena sekä Paahdettuna. Tuotteissamme on käytetty kaikissa koko härkäpapu eli kuori on myöskin mukana. Näin eroamme monen muun tuottajan tuotteista. Meillä on myöskin oma mylly ja pakkaamme itse myös. Näin koko ketju kauppaan asti on useasti suoraan meiltä. Välillä tuotteemme liikkuvat matkahuollon tai muun kuljetuksen kautta.


Tilallamme viljelemme nyt neljättä sukupolvea. Mutta olemme aloittaneet härkäpavun jatko käsittelyn 2016 syksyllä. Oikeastaan kesämökkinaapurien yllytyksestä omakohtaiseen kokeiluun ensin. Näin huomasimme sen soveltuvan hyvin myöskin kahvipöytään. Ensimmäinen 100% härkäpapu reseptini olikin Taatelikakku. Perhe ei huomannut äidin huijausta raaka-aine vaihdoksessa. Kotikeittiö testailujen kautta olemme huomanneet että sillä voi vähentää sokeria ja rasvaa yleensä 50% välillä jopa enemmänkin jos on tottunut viljojen kanssa leipomaan. Kävin paikallisen CM Leipomon Leipurin puheilla ja hän innostui kovin. Tämä antoi hyvin ponnetta lähteä REKO toimintaan ensimmäiseksi mukaan. Nyt teemme paljon esittelyjä kaupoissa / tapahtumissa. Rakennamme suurimman osan resepteistä itse. Olemme myös oppineet huomaamaan kuinka helposti saa tehty vegaanisia kahvileipiä tämän myötä. On hienoa huomata kuinka tämä yritys toiminta kehittää myös itseämme koko ajan.


Kiitos kaikille ketkä ovat tsempanneet meitä eteenpäin. 2017 syksyllä saimme Kunniakirjan Maistuvin maaseutu-yritys 2017, tämä oli valtaisi yllätys!

Löydät meidät myös Facebookista!